Alı al moru mor



Evet... Büyüklerin forma tanıtım süreçleri de son buldu bugün Galatasaray'ın mor forma ile tanıtım yapışıyla...

Mor formaya eleştirileri abartılı buluyorum. Sonuç olarak farklı bir tarza gidelim, ilginç olsun diye düşünmüşler. Çıkan forma da böyle bir şey olmuş. Bir sene bununla geçineceğiz işte.

Bence eleştirilmesi gereken şey sırttaki reklamlar. İyice abarttılar artık. Mor forma ile ilgili son sözü de Milan Baros'tan okuyalım o halde:

Sanırım bu sene sahada 11 tane kaleci olarak gezeceğiz.

Chelseak Gibi Afedersin

Laflarimi bagislayin ama, bu ne lan ?? Anne yorumu: Ki$in iyi de, yazin yakar bu..
Bu sezon Avrupa'nın takip edilen klüplerinde de formalar tanıtılmaya başlanıyor. Kuşkusuz çubuklu ve parçalı ve hatta düz modeller dışında herhangi bir şey gördüğümüzde içimiz gidiyor. Glasgow Rangers ve PSV Eindhoven bu sene böyle denemelerde bulunmuş. Oldukça şık olduğunu düşünüyorum. Buyrunuz:



Rangers, 'Forma konusunda da ben de varım!' diyor...



PSV seyri hoş futbol oynamasa da izlenir...



Tam da konseptimize uygun değil mi? Dün gece tanıtılan Fenerbahçe 2009-2010 sezonu futbol takımı formalarında en çok dikkat çeken formaydı. Henüz Galatasaray tanıtmadı ama gördüğüm en güzel formalardan birini çıkartmışlar.

Formanın tek faulü karşıt renginin fosfor sarısı olması. Dört bir yanda bulunan reklamlar tabi ki güzelim formanın suçu değil, yakında popoya kadar alacakları için buna şükür diyoruz.

Not düşeyim: Diğer formaların tanıtılacak herhangi bir yanı yoktu çünkü geçen seneyle hemen hemen aynı. Sarı beyaz ve sarı lacivert çubuklu.

Yeni sezonun başlamasına çok kısa bir süre kalmışken takımlar birer birer forma tanıtımlarını yapmaya başlayacaklar. Beşiktaş da bu akımın başlangıcını yaptı.

Formalar arasında klasik çubuklu siyah - beyaz en beğenilenlerden, çünkü taraftar forumlarında, sözlüklerde ve başka platformlarda diğer formaların alınmama kararı çoktan çıkmış.

Siyah - gri yatık baklava dilimi desenli enteresan forma en çok dikkat çekeni. Beyaz renkli, üzerinde kırmızı ve siyah çizgiler olan forma da açık renkli forma olarak belirlenmiş. Gelecek sene Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı'nın forması olarak görebileceğimiz bir formaya benzer.

Şort ve tozluklar olabildiğince sade, olabildiğince düz. Benim denizde giyeceğim türden.

Arma ve Türk bayrağının değişik noktalarda yer alacak olması da alışılageldik değil...